Opschoondag 15 april 2023

Afgelopen zaterdag 15 april 2023 was hij er weer, de Opschoondag.

Rond 8.15 uur was het opschoonteam, onder het genot van een kop koffie c.q. thee, zich geestelijk aan het voorbereiden voor de klusjes die op hun wachten.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Door deze opschoonclub is het volgende gerealiseerd:

Er kan worden aanschouwd dat de voegen tussen de tegels bij de fietsrekken aardkleurig zijn en niet graskleurig, terwijl de graskant weer een mooie rechte lijn heeft.

Ook de bloementuin is aangepakt, het veld met goudsbloemen is flink uitgedund en de aarde is flink opgeschrikt door een spitbeurt en een bezoekje van een tuinfrees. De (val)kuilen in het grasstuk zijn vakkundig gedicht, en er is een begin gemaakt om het ijzerwerk van brug noord te voorzien van een roestwerende verflaag.

Aan het einde van de ochtend werden we verrast met een kop heerlijke huissoep vol met groente en heerlijke ballen. Er werd meerdere malen naar de pan gelopen waar de huissoep in zat, en niet omdat de soepkom klein van stuk was, maar vanwege de smaak van de soep. Om het feest compleet te maken werd er een schaal met broodjes aangebroken.

Onder het genot van deze lekkernijen en het over en weer gooien van stoere verhalen werd deze Opschoondag afgesloten met als eindnoot:

“voor herhaling vatbaar”

Image
Image
Image